top of page
Students Chatting

Университети във Великобритания, с които работим

entrance_building.jpg

London College of Contemporary Arts

Тъй като е разположен в сърцето на централен Лондон, студентите на LCCA винаги са на няколко крачки от спиращи дъха артистични вдъхновения. Със завладяващи галерии, музеи и световноизвестна архитектура на всеки ъгъл, няма по-добра локация за един творчески ориентиран и креативен студент.

anglia_ruskin_edited.jpg

Anglia Ruskin University London

Разположен в централен Лондон и гласуван от студентите за най-харесвания факултет в града, ARUL предлага бакалавърски и магистърски степени по Бизнес, Мениджмънт, Счетоводство, Право, Маркетинг и HR. Тук ще развиете потенциала си и ще обогатите знанията си във всяка една сфера. 

london-bridge_edited.jpg

London Bridge Business Аcademy

LBBA има за цел да покрие най-високите образователни стандарти, за да павира пътя Ви към още по-високи кариерни цели. Учебната програма е гъвкава, с налични както дневни, така и вечерни опции за провеждане на лекции. Очакват Ви всеотдайни преподаватели с богат опит, изцяло фокусирани върху студента и винаги оказващи подкрепа.

dg_college_edited.jpg

David Game College

Всички студенти на DGC са възхитени от качеството на преподаване. Класовете са организирани с малък брой учащи, което позволява продуктивно обучение и индивидуално внимание за всеки студент. Съчетани с над 40-годишен опит, тези предимства са гарант за постигане на високо ниво на квалификация и придобиване на солидни знания и умения.

20180317160133city1_edited.jpg

The City College

London

Създаден през 1979 г., The City College е един от най-старите независими колежи в Лондон.TCCL предлага голямо разнообразие от курсове за Бизнес Мениджмънт и Компютърни технологии в Лондон, както и много други области, включително Туризъм. Тук ще откриете богати традиции, личен ангажимент към развитието на всеки студент и високи академични стандарти.

University of Northampton London.jpeg

University of Northampton London

Иновативните форми на обучение, включени в програмата на университета, са с ключов акцент върху заетостта на студентите както по време на следването, така и след дипломирането. Със своя безпрецедентен достъп на множество потенциални работодатели, UONL е идеалното място за изграждане на умения и придобиване на знания, необходими за стартиране на успешна и бляскава кариера.

bottom of page