London College of Contemporary Arts

Разположен в сърцето на централен Лондон, студентите на LCCA винаги са на няколко крачки от артистични вдъхновения. С галерии, музеи и световноизвестна архитектура на всеки ъгъл няма по-добра локация за един творчески студент.

University College Birmingham

UCB е специализирана институция в сърцето на най-големия регионален град в Англия. Бирмингам представлява възможност за живот в голям град без големите цени и разходи типични за Лондон.

Bloomsbury Institute London

Разположен в сърцето на Блумсбъри с обучение от световна класа в уникална и благоприятна

във всяко отношение среда, заобиколен от 

най-доброто, което Лондон може да предложи.

Курсове по Бизнес, Право и Счетоводство.

Anglia Ruskin University London

Гласуван за най-харесван факултет в Лондон ARUL предлага бакалавърски и магистърски степени по Бизнес, Мениджмънт, Счетоводство, Право, Маркетинг и HR. 

Университет в централен Лондон.

West London College of B&M

Предлага курсове за посрещане на предизвикателствата на все по-изискващите работни места. Курсовете WLCBMS обслужва студентите в областите на Бизнес мениджмънт, Компютърни технологии, Здравеопазване и Социални грижи, Право и Английски език.

London Bridge Business Аcademy

LBBA има за цел да постигне най-високи стандарти за обучение, които да водят до еднакво високи кариерни цели. Преподаватели с опит и фокусирани върху студента, винаги оказващи подкрепа и персонален образователен подход.

David Game College

Студентите препоръчват DGC поради качеството на преподаване. Класове с малък брой студенти и индивидуалното внимание, съчетани с над 40-годишен опит, позволяват да се осигури на студентите най-високото ниво на квалификация.

Kensington Business College

KCB има повече от 30 години опит в предоставянето на курсове за бакалавърско и магистърско образование на известни британски университети като Уелс, Гламорган, Хертфордшир, Портсмут и други.

The City College

London

TCCL предлага голямо разнообразие от курсове за Бизнес Мениджмънт и Компютърни технологии в Лондон и много други области, включително Туризм.

Великобритания е държава, която освен традициите заема достойно място в културната и образователна сфера в световен мащаб. Тук образованието, във всяка една образователна степен, е подпомагано от държавата и бизнеса, доразвивано и надграждано. Придобитата във Великобритания диплома е световно призната и ще ви отвори неизброими врати в кариерен план.  В годините, британските университети продължават да бъдат приоритетен избор за българските студенти заради високите стандарти на академична подготовка, възможностите за стажове по време на обучението, както и заради достъпа до финансиране на обучението чрез нисколихвени студентски заеми, стипендии и друга финансова помощ.