top of page
LCCA (London College of Contemporary Arts) 2.jpg

LCCA (London College of Contemporary Arts)

За творчески, иновативни и артистични личности LCCA  е най -доброто място, от което да стартирате кариерата си. Колежът предлага набор от практически и акредитирани програми, заимствани  от Университета за творчески изкуства (UCA) - най-високо оценения  университет в класацията  на The Guardian's University League 2021. От мода до бизнес до графичен дизайн, студентските и следдипломни програми ще ви помогнат да се подготвите максимално качествено за индустрията.

 

Какво го прави уникален? С широк спектър от контакти в индустрията, сред които с брандове като Christian Louboutin, Calvin Klein Jeans и The Photographer's Gallery, LCCA позволява на студентите да получат истинско усещане за работа в творческа среда. Колежът  предлага възможности за онлайн активности, както и семинари, които ще ви помогнат да развиете уменията, необходими за стартирането на вашата мечтана кариера, както и да откриете нови възможности, които биха Ви помогнали да започнете работа по специалността. Също така ще можете да се възползвате от многобройните услуги за студентите, които включват: помощ при оформяне на автобиографии, съвети за провеждане на интервю и намиране на подходяща работа.

LCCA (London College of Contemporary Arts) 3.jpg

В LCCA вярват, че практиката учи най-добре, поради което програмите им включват значителен обем практическа работа. По време на лекциите и практическите дейности, ще имате възможността да обсъдите собствените си  идеи и да разработите планове за бъдещите си проекти.

 

Колежът действа в тясно партньорство с UCA (University for the Creative Arts) - лидер в предоставянето на образование в сферата на творчески изкуства във Великобритания.

 

Приемът е през месеците: януари, май и септември.

Graduation
London College of Contemporary Arts logo.gif

Специалности

BA (Hons) Business Management

BA (Hons) Business Management with Foundation Year

BA (Hons) Hospitality Management

BA (Hons) Hospitality Management with Foundation Year

BA (Hons) Fashion Management & Marketing

BA (Hons) Fashion Management & Marketing with Foundation Year

BA (Hons) Fashion

Man Signing

Sceptre Court

40 Tower Hill

London

EC3N 4DX

LCCA (London College of Contemporary Arts) 3.jpg

Изисквания за прием

  • Тест по Английски език

  • Интервю

*Не се изисква сертификат за ниво на владеене на Английски език.

bottom of page