top of page
UONL (University of Northampton London) 3.jpg

 UONL (University of Northampton London)

Университетът предлага разнообразие от специалности и различни степени на обучение, както и възможности за започване на работа по специалността.

Възможностите за започване на работа, след приключване на обучението, са съвсем реални за почти всички специалности.

UONL, в партньорство с Университета в Нортхемптън (UON), е изградил глобална репутация на лидер в социалните иновации, за да гарантира на своите възпитаници, че ще се открояват от тълпата и ще бъдат високо конкурентоспособни на пазара на труда.

Всеотдайните преподаватели се стремят да превърнат всеки свой студент в дигитално грамотен, високо квалифициран гражданин на бъдещето, със забележителни личностни и професионални качества.

UONL се ангажира да развие напълно завършени кадри, които не само ще получат диплома за съответната  образователна степен, но също така ще развият уменията и качествата, от които се нуждаят, за да преследват избраната от тях кариера във Великобритания.

UONL (University of Northampton London) 1.jpg

Опитът, като ценна част от тяхното развитие, е изключително важен за студентите.  Затова в учебната програма е предвидена практическа подготовка и време, прекарано в бизнес среда, която да доизгради практическия образователен елемент от уменията и личностното развитие на студентите.

 

Студентският живот в такава интелектуална среда не е само ще разширяване Вашите познания, но ще Ви помогне за изграждане на социални умения, увереност и контакти,

които ще Ви помогнат през целия ви професионален и личен живот.

Приемът е през месеците: януари, май и септември.

Бакълавърската степен е с три или четири-годишен срок на обучение, като лекциите се провеждат два дни седмично - единият ден е присъствено,

а другият е онлайн.

Graduation
University of Northampton London logo.jpg

Специалности

BA (Hons) Business

BA (Hons) Business (Healthcare)

BA (Hons) Business (HRM)

BA (Hons) Business (Law)

BA (Hons) Business (Marketing)

BA (Hons) Health with Social Care

Man Signing

East India – 6th Floor,

Import Building, 2 Clove Crescent,

London,

E14 2BE

UONL (University of Northampton London) 3.jpg

Изисквания за прием

  • Тест по Английски език

  • Интервю

*Не се изисква сертификат за ниво на владеене на Английски език.

bottom of page